TITULAR DEL LLOC WEB

 • Denominació social: Airun Serveis Culturals, S.L.
 • CIF: B61519344
 • Domicili social: C/ Huelva, 16. 08940, Cornellà de Llobregat (Barcelona)
 • Activitat social: Serveis culturals, d’oci i esportius
 • Correu electrònic: airun@airun.cat
 • Finalitat del lloc web: Informació dels serveis i projectes realitzats per Airun. Rebre sol·licituds de contacte.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Responsable del tractament
Dades de contacte del responsable: Oscar Grau amb correu electrònic de contacte: rgpd@airun.cat

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercir els teus drets: Pots adreçar una comunicació per escrit al domicili social d’Airun o a l’adreça de correu electrònic indicat en l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o qualsevol altre document identificatiu similar, per a sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: Podràs preguntar a Airun si aquesta empresa està tractant les teves dades.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en el cas de que siguin incorrectes).
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament: En aquest cas únicament es conservaran a Airun per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a la oposició al tractament: Airun deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, excepte per motius legítims imperiosos o en l’exercici o la defensa de possibles reclamacions que s’hagin de seguir tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: en el cas de que vulgueu que les vostres dades siguin tractades per alguna altra firma, Airun et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
 • Dret a l’esborrat de les dades: i llevat imperatiu legal s’esborraran després de la teva confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Página oficial de la Agencia Española de Protección de Datos.
Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas de que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideres que hi ha algun problema amb la forma en que Airun està gestionant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable d’Airun (indicat més amunt) o a la autoridad de protección de datos que correspongui, essent la Agencia Española de Protección de Datos la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, total o parcialment, les dades emmagatzemades en el lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a rgpd@airun.cat o enviar un escrit al domicili social d’Airun i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.
Dades de les persones que emplenin el formulari de contacto de la pàgina web: Les dades s’utilitzaran només per establir comunicacions directes amb l’usuari, sense conservar-les en cap base de dades.
Dades dels/es subscriptors/es a la newsletter: Des de que l’usuari es subscriu fins que es dona de baixa.

Secret i seguretat de les dades

Airun es compromet en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat de les mateixes, així com a donar compliment a l’obligació de guardar-les i adoptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb lo establert en el Real Decreto 1720/2007 de 21 de desembre per el que s’aprova el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través del formulari són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està al dia i és exacta. A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, essent l´única persona responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Airun Serveis Culturals, S.L. com a titular d’Airun, o a tercers amb motiu de la utilització d’aquestes.

Esquerdes de seguretat

Airun adopta mesures de seguretat raonablement adequades per a detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi.

No obstant, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són del tot fiables i que, per tant Airun no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

En el cas de detectar alguna esquerda, Airun es compromet a informar als usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER A QUÈ LA UTILITZEM

Tots els productes i serveis oferts en el lloc web d’Airun remeten a formularis de contacte i subscripció a newsletter.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per a tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats del tractament de les dades

Web i hosting: El lloc web d’Airun disposa d’un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjades en els servidors que Airun ha contractat a Arsys.
Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als corresponents fitxers dels que Airun és titular.

 • Ens arribarà la teva IP, que serà usada per a comprovar l’origen del missatge amb l’objecte d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per a detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives al teu ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les teves dades a través de correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.

La gestió d’aquestes dades ens permet:

 • Enviar-te informació important de la teva sol·licitud/consulta/servei.
 • Respondre a les teves peticions, queixes i sol·licituds.

Addicionalment, pot ser que també recopilem la següent informació:

 • Ubicació i dades de tràfic (inclosa l’adreça IP i el navegador).
 • Pàgines de contingut visualitzat mentre la teva sessió és activa.

Formularis de subscripció a Newsletter: A Airun utilitzem el servei d’enviament newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailchimp, que emmagatzema les teves dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anular en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis.
Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Microsoft, a través d’Outlook.

Contingut incrustat des d’altres webs

Els articles i/o notícies d’Airun poden incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat un altre lloc web. Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquest web.

Altres serveis: Alguns serveis prestats a través del lloc web d’Airun poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.
Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens sol·licitis.

Xarxes socials

Presència a xarxes: Airun disposa de perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.
Finalitat i legitimació: El tractament que Airun portarà a terme amb les dades dins de cadascuna de les xarxes socials serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Airun podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, projectes, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.
Drets: Quan, degut a la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de les dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Airun t’ajudarà i aconsellarà amb aquesta finalitat en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Emmagatzematge i xifrat. Airun utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Dropbox a través de Dropbox.
Correu electrònic. El servei de correu electrònic d’Airun es presta usant els serveis de Microsoft, a través d’Outlook.
Xarxes Socials. Airun fa ús de les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram, Flickr i Youtube a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web essent en els seus servidors en els que Airun tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants entreguen a la firma Airun o comparteixen amb aquesta. La teva informació està protegida d’acord a la nostra política de privacitat i cookies.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i/o ús del web d’Airun atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des del mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts del web d’Airun.

En la utilització del web d’Airun, l’usuari es compromet a no portar a terme cap conducta que pugui danyar la imatge, els interessos i els drets d’Airun o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el lloc web d’Airun o que impedís, de qualsevol manera, la normal utilització del web d’Airun.

Notes addicionals

 • Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers mencionats en aquesta política de cookies.
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les cookies i des d’aquest lloc ha d’efectuar el seu dret a l’eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cookies per part dels mencionats navegadors.
 • En alguns casos és necessari instal·lar cookies per a que el navegador no oblidi la teva decisió de no acceptació de les mateixes.
 • En el cas de les cookies de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les cookies en servidors ubicats als USA i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en els que sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la teva adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció dacord amb la normativa europea.
 • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies no dubteu en comunicar-vos amb nosaltres a través de la secció de contacte.

INFORMACIÓ LEGAL

Tots els drets de la propietat industrial i intel·lectual del lloc web www.airun.cat i dels seus continguts (text, imatges, sons, àudio, vídeo, disseny, creativitat, software) pertanyen a Airun Servies Culturals S.L., o en el seu cas, a terceres persones.

L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per a ús personal i privat, quedant en conseqüència, terminantment prohibit el seu ús amb finalitats comercials, la seva distribució, modificació, alteració o descompilació.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que Airun Serveis Culturals, S.L. ofereix en el seu lloc web i a no emprar-los per a incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, homòfob, pornogràfic-il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans; provocar danys en els sistemes físics i lògics d’Airun Serveis Culturals, S.L., dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats.

Airun Serveis Culturals, S.L. es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats.

Airun Serveis Culturals, S.L. perseguirà l’incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització indeguda dels continguts presentats en el seu lloc web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

RESPONSABILITAT LEGAL PEL CONTINGUT

Airun conté textos elaborats amb finalitats merament informatives o divulgatives que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals per lo que el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets.

Les opinions abocades en els textos no reflecteixen necessàriament els punts de vista d’Airun.

El contingut dels articles publicats al lloc web d’Airun no pot ésser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal.

L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda al lloc web d’Airun sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Mitjançant aquestes Condicions Generals no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el lloc web d’Airun ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posta a disposició del públic, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en els casos en que estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

L’usuario coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, software, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegit per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionales en els que Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

En el cas de que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en el lloc web d’Airun, haurà de notificar aquesta circumstància a Airun indicant:

 • Dades personals de l’interessat titular dels dret presumptament infringits, o indicar la representació amb la que actua en cas de que la reclamació la presenti un tercer diferent de l’interessat.
 • Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicación a Airun, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la que l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Normativa i resolució de conflictes

Les presents condicions d’ús del lloc web d’Airun es regeixen en tots i cadascun dels extrems per la legislació espanyola. L’idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és el català.

Aquest avís legal no s’arxivarà individualment per a cada usuari sinó que romandrà accesible per mitjà d’Internet a Airun.

Els usuaris poden sotmetre’s al Sistema Arbitral de Consum del que Airun formarà part per a resoldre qualsevol controvèrsia o reclamació derivada del present text o de qualsevol activitat del lloc web Airun, excepte per a solucionar aquells conflictes que portin causa del desenvolupament d’una activitat que requereixi col·legiació, en aquest cas l’usuari haurà de d’adreçar-se a l’òrgan corresponent.

Sempre que l’usuari no sigui consumidor o usuari, i quant no hi hagi una norma que obligui a una altra cosa, les parts acorden sotmetre als Jutjats i Tribunals de Barcelona capital, per ésser aquest el lloc de lugar de celebració del contracte, amb renúncia expressa a qualsevol altra jurisdicció que els pogués correspondre.

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

L’accés i/o ús del web d’Airun a qui té la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal, així com les condicions particulars que, en el seu cas, ho complementin, en relació amb determinats serveis i continguts del web d’Airun.

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés al web d’Airun no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Airun. D’aquesta forma, l’usuari es compromet a utiltizar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús del web amb fins il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar prejudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte als continguts d’aquest lloc web, es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, a menys que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Enllaços Externs

Les pàgines del lloc web d’Airun proporcionen enlaços a d’altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers, de fabricants o proveïdors.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conèixer els nostres serveis i/o productes, encara que Airun no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’usuari per accedir a aquests enllaços.

L’usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enlaç des del seu lloc web al lloc web d’Airun haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita d’Airun.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Airun i el propietari del lloc en que s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprobació per part d’Airun dels seus continguts o serveis.

Si accedeixes a un lloc web extern des d’un enllaç que trobis en el lloc web d’Airun hauràs de llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc web, doncs pot diferir de la d’Airun.

Altres condicions d’ús d’aquest lloc web

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des del mateix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avis legal.

Així mateix, es compromet, excepte autorització prèvia, expressa i escrita d’Airun a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per a la seva informació, no podent realitzar ni directa ni indirectament una explotació comercial dels continguts als que té accés.

Aquest lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a Airun Serveis Culturals, S.L., CIF B61519344, amb domicili a C/ Huelva 16, 08940, Cornellà de Llobregat, Catalunya, Espanya.

Aquest lloc web conté hiperenllaços que condueixen a d’altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Airun no garanteix ni es fa responsable del contingut que es recollir en aquestes pàgines web.

Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit d’Airun, queda terminantement prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web.

Queda terminantement prohibit realitzar, sense el previ consentimint d’Airun qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web.

Conseqüentment, Airun assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

Exercici dels drets ARCO

Podràs exercitar, respecte a les dades recollides, els drets reconeguts en la Ley Orgánica 15/1999, d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició.

Per això t’informem que podràs exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i signada que podràs enviar, junt amb la fotocòpia del teu DNI o document identificatiu equivalent, al domicili postal de Airun Serveis Culturals, S.L., CIF B61519344, amb domicili a C/ Huelva, 16, 08940 Cornellà de Llobregat, o per correu electrònic, adjuntant fotocòpia del DNI a: rgpd@airun.cat.

Abans de 10 dies respondrem a la teva sol·licitud per a confirmar-te l’execució del dret que hagis sol·licitat exercir.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Airun no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i prejudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

 • La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis y continguts;
 • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
 • L’ús ilícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avis Legal;
 • La manca de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en el lloc web.

Airun no es fa responsable sota cap concepte dels danys que poguéssin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present web.

Plataforma Europea de resolució de litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia.

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Airun i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Sempre estarem localitzables: El nostre contacte

En el cas de que qualsevol usuari tingués cap dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el lloc web d’Airun, us podeu dirigir a airun@airun.cat o utilitzar el Formulari de contacte disponible en el lloc web.

La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc.

És important que entenguis quina informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació de la nostra política de privacitat

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part d’Airun, en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

Correus comercials

D’acord amb la legislació vigent, Airun no realitza pràctiques de SPAM, i per tant no envia correus comercials per via electrònica que no hagin sigut prèviament sollicitats o autoritzats per l’usuari.

En consequència, en cadascun dels formularis d’Airun, l’usuari té la possibilitat de donar els seu consentiment exprés per a rebre la nostra Newsletter/butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Puc copiar el text de Privacitat?

Aquest text s’ha adaptat prenent la Política de Privacidad de Ayuda WP com a referència. Ayuda WP ha compartit el seu ús amb una licencia Creative Commons Attribution by 4.0. Si voleu reutilitzar el text, heu de tenir en compte algunes coses:

 • Canviar les referències a la nostra web i empresa per les vostres.
 • Canviar les dades del responsable i Delegat de Protecció de Dades.
 • Adaptar els textos a LO QUE TINGUEU VOSALTRES EN EL VOSTRE LLOC WEB. Cada web és un món, té diferents serveis, cookies, guarda les coses de manera diferent, etc.

No ens fem càrrec de cap responsabilitat legal en el vostre web por no tenir-lo adaptat al vostre lloc i peculiaritats.