Qui som


Ja fa 25 anys que la nostra empresa va iniciar el camí i durant aquest temps que hem recorregut hem anat evolucionant i adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients. Avui Airun Serveis Culturals, S.L. és una empresa en constant evolució i amb moltes ganes d’aprendre i compartir amb els nostres clients tots aquells projectes que en entusiasmen.

El nostre és un equip amb experiència, compromès i molt dinàmic. Treballem amb una organització flexible que s’adapta als diferents projectes que tenim amb una clara simplificació de processos.

Persones joves i dinàmiques amb un bagatge professional i personal avalat per les feines realitzades permeten encarar cada projecte com un nou repte de tot l’equip d’Airun Serveis Culturals. És a partir d’aquest repte comú que apareix el major valor de la nostra companyia, la implicació completa de tot l’equip en els projectes.

Missió


Volem innovar amb noves propostes de serveis en els àmbits culturals, lúdics i esportius sense renunciar als nostres compromisos ètics i socials.

Valors


La col·laboració, la implicació, la personalització, la capacitat de reacció, així com la nostra experiència i la satisfacció dels nostres clients són els valors més remarcables que ens caracteritzen.